Onze ecoverf kun je gewoon met een roller of kwast aanbrengen. Superdekkende verf en snel droog, zeer economisch in verbruik. Lichtecht, perfect egaal, nat afwasbaar, ademend, onbrandbaar, anti-allergisch, vrij van oplosmiddelen en weekmakers. Geeft een prachtige kleurintensiteit en draagt bij aan een beter leefmilieu.

De verf is geschikt voor muren (stucwerk, behang e.d.) en onbehandeld hout. Kwestbare oppervlakken kun je beschermen met de Ecofinish, een ultra matte ecologische vernis.

Op meubels kun je verf eventueel afwerken met een Colourwax of krijtwas of boenwas voor een mooi gepatineerd effect of met een kleurloze kwaliteitsboenwas.

Als u wilt kunt u de verf iets verdunnen met water.

Door de minerale basis is de verf niet schadelijk voor het milieu. de verfresten van Amazona krijtverf zijn geen chemisch afval en kunnen gewoon in de vuilcontainer.

Amazona producten: mooi en gemakkelijk, met veel effect!

 • -13%

  KRIJTVERF AMAZONA 0.75 L diverse kleuren
  KRIJTVERF AMAZONA 0.75 L diverse kleuren

  Onze ecoverf kun je gewoon met een roller of kwast aanbrengen. Superdekkende verf en snel droog, zeer economisch in verbruik. Lichtecht, perfect egaal, nat afwasbaar, ademend, onbrandbaar, anti-allergisch, vrij van oplosmiddelen…

  € 31,50 € 27,50
 • AMAZONA ECOFINISCH ULTRA MAT, diverse
  AMAZONA ECOFINISCH ULTRA MAT, diverse

  Deze ecologische ultra matte vernis op waterbasis is ideaal om krijtverf, kalkverf, gips, beton of pleisterwerk mee te beschermen. Vergeelt niet.

  Voor binnen en buiten.

  Oplosmiddelvrij, ademend, vrij van giftige stoffen, niet…

  € 39,50
© 2012 - 2022 WEIJERS MEUBEL- EN BOUWBESLAG | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel