Toepassing 
Op alle overeenkomsten en leveringen van Weijers-meubelenbouwbeslag.nl gelden de algemene voorwaarden. Door te bestellen accepteert u de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van Weijers-deurenbouwbeslag.nl. 

Totstandkoming van de overeenkomst 
Weijers-meubelenbouwbeslag.nl is gerechtigd om gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als Weijers-meubelenbouwbeslag.nl uw woonadres niet kan vaststellen, wordt de bestelling niet geaccepteerd. 

Prijzen en kosten 
De genoemde prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% b.t.w. en exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het bestelde artikel. Voor alle zendingen worden de postnl posttarieven gehanteerd (tot de maximale grote en gewicht). Voor verzendingen naar het buitenland worden de desbetreffende posttarieven gehanteerd. De verzendkosten worden vermeld in de bevestiging van uw bestelling. 

Betaling 
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden op RABOBANK bankrekening nummer iban nl 47rabo 015.38.15.019 t.n.v Weijers te Venlo. De gegevens hiervoor ziet u in de orderbevestiging die u ontvangt bij uw bestelling; deze ontvangt u per e-mail. Vermeld bij uw betaling s.v.p uw ordernummer. Is de betaling binnen 7 dagen niet bijgeschreven op onze bankrekening, dan vervalt de bestelling automatisch. 

Bezorging en levering 
U kunt zelf beslissen op welk adres uw bestelling bezorgd dient te worden. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen, maar u kunt uw bestelling op afspraak in de meeste gevallen ook komen ophalen (in het laatste geval worden er vanzelfsprekend geen bezorgkosten berekend). Weijers-meubelenbouwbeslag.nl betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen Weijers-meubelenbouwbeslag.nl verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats binnen één week nadat de bestelling is ontvangen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of om een andere reden vertraging ondervinden, dan krijgt u daarvan binnen één week nadat u de bestelling heeft geplaatst bericht. 

Retouren 
Het is mogelijk om artikelen te ruilen of retourneren, binnen een termijn van 14 dagen. Bij retournering zijn de verzendkosten voor uw rekening. Van artikelen die netjes verpakt, onbeschadigd en ongebruikt retour ontvangen worden, storten wij het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen terug , Weijers-meubelenbouwbeslag.nl is niet verantwoordelijk voor Kleur afwijking van verf ,olie ,of beits ! 

Privacy 
Uw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld, deze informatie wordt niet aan derden verstrekt. 

Wijzigingen Algemene Voorwaarden 
Weijers-meubelenbouwbeslag.nl houdt zich het recht voor, indien nodig, de algemene voorwaarden te wijzigen. 

Copyright 
Niets van de website van Weijers-meubelenbouwbeslag.nl mag zonder dat hiervoor door Weijers-meubelenbouwbeslag.nl toestemming is gegeven worden gekopieerd of anderszins overgenomen. 

Overmacht door derden 
Weijers-meubelenbouwbeslag.nl staat niet in voor situaties van overmacht zoals b.v. vertraging door verzending of schade door derden ten tijde van verzending. 

Bedrijfsinformatie 
Weijers-meubelenbouwbeslag.nl is een onderdeel van Weijers v.o.f te Venlo en is geregistreerd in het handelsregister onder KvK-nummer: 12018450 
B.T.W. NL.8001.298.29.BO1 (Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

© 2012 - 2020 WEIJERS MEUBEL- EN BOUWBESLAG | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel