Weijers Houtreiningers vakmanschap uit Venlo

 

Weijers Houtreinigers is vanaf de start in 1981 uitgegroeid tot een firma die bedrijven, instellingen en particulieren tot in de wijde omtrek van Nederland tot haar klanten mag rekenen. Dat is niet zo vreemd, want het werk dat wij afleveren, kent iedereen.

We maken alles schoon waar lak op zit; houten meubels, deuren, metalen velgen van auto's, auto's, motors en fietsen, fiets en motorframes en zelfs verkeersborden.  Bij onze specialisten is elk voorwerp, hoe oud dan ook, in goede handen: de middelen die worden gebruikt om de lak en/of was te verwijderen zijn ongevaarlijk voor het materiaal.

Bij Weijers Houtreinigers doen we meer dan onze naam doet vermoeden.

Naast het reinigen van meubels en houtsoorten, houden wij ons bezig met ongediertebestrijding, het ontlakken van alle metalen en de verkoop van accessoires voor de verfraaiing van antieke en moderne meubels. Ook benodigdheden voor diverse oppervlaktebehandelingen van hout kunnen wij leveren.

Buiten deze diversersiteit, kunt u ook bij on terecht voor zeer vakkundig advies, zodat u zelf klusjes kunt doen met een professioneel resultaat.

 

© 2012 - 2022 WEIJERS MEUBEL- EN BOUWBESLAG | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel